Στο κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από γυαλιά ηλίου σε πολλά χρώματα και σχέδια. Μια συλλογή από πολλούς οίκους μόδας αλλά και εργοστάσια οπτικών. Μοντέρνα γυαλιά για την πιο φρέσκια εμφάνιση, τα πιο ανθεκτικά και εξειδικευμένα για κάθε σπορ, για το βουνό, και για την θάλασσα και τα πιο φωτεινά χρώματα και παιχνιδιάρικα σχέδια για τους μικρούς μας φίλους.

Επιλεξαμε και σας προτεινουμε

Τα γυαλιά ηλίου πρέπει να μας προστατεύουν από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στην όραση μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των ματιών. Η ιδιότητα της απορρόφησης της βλαβερής ακτινοβολίας είναι πολύ βασική για τα γυαλιά ηλίου αλλά δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό που έχουν. Ένας σωστός φακός ηλίου δεν πρέπει να δημιουργεί παραμορφώσεις στην εικόνα που βλέπουμε και πρέπει να έχει αντοχή στα χτυπήματα για να μας προστατεύει.

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

Οι φακοί δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ σκούροι πάρα μόνο αν τους χρησιμοποιούμε αποκλειστικά σε συνθήκες πολύ δυνατού ήλιου (όπως θάλασσά ή βουνό). Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να μειώσουν την όραση μας και την ικανότητα μας στην οδήγηση. Ειδικά για την οδήγηση αλλά και για την θάλασσα η χρήση πολωτικών φακών βοηθά στο να έχουμε καθαρή και ξεκούραστη όραση χωρίς ενοχλητικές αντανακλάσεις.