Οι φακοί επαφής είναι ειδικότητα μας.

 

Στο κατάστημα μας υπάρχει εξειδικευμένο τμήμα φακών επαφής στο οποίο γίνονται εφαρμογές φακών επαφής όλων των τύπων, μαλακών αλλά και ημίσκληρων. Διαθέτουμε προϊόντα από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές φακών επαφής όπως Bausch&Lomb, Cooper Vision Johnson&Johnson, τους φακούς της Ciba από την Alcon αλλά και Menicon μηνιαίους και ημερήσιους Miru αλλά και κερατοκωνικούς RoseK, Ultravision μηνιαίους αλλά και κοσμητικούς, φακούς επαφής από την Optimax αλλά και φακούς επαφής από την Cantor&Nissel.

Στους μαλακούς φακούς συχνής αντικατάστασης (ημερήσιους, δεκαπενθήμερους, μηνιαίους ) υπάρχει η δυνατότητα δοκιμαστικής εφαρμογής των φακών για όλους τους τύπους φακών, μυωπικών, υπερμετροπικών, αστιγματικών και πολυεστιακών. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δείτε και εσείς πως είναι οι φακοί σας στην χρήση στην καθημερινότητα σας και να διαλέξετε τους καλύτερους για τις ανάγκες σας με σιγουριά για το αποτέλεσμα.

Στο κατάστημα θα βρείτε και ειδικούς φακούς όπως οι πολυεστιακοί αστιγματικοί ή υψηλού αστιγματισμού φακοί που κατασκευάζονται ειδικά για τα μάτια σας μετά από ειδικές μετρήσεις για να επιτύχουμε την καλύτερη εφαρμογή των φακών και άριστη και σταθερή όραση. Επίσης γίνονται εφαρμογές ημίσκληρων, ημίσκληρων κερατοκωνικών αλλά και μαλακών κερατοκωνικών φακών επαφής καθώς και κοσμητικών και θεραπευτικών φακών επαφής.

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ